23 de desembre de 2009

La sort de La Bruixa d’Or té xifra: 50 milions d’euros

Xavier Gabriel, a l'entrada de Sort celebrant el premi (Ramon Gabriel, Defoto)

La Bruixa d’Or, l’administració de loteria més important del món, torna a repartir fortuna al Sorteig de Nadal: ni més ni menys que 50 milions d’euros. Aquest cinquè premi, el segon en sortir del bombo i servit íntegrament des de La Bruixa d’Or, ha estat el 77.607. Una vegada més, i malgrat la dificultat de que toqui un premi, Sort ha tornat a brillar.

El número està premiat amb 50.000 euros la sèrie, 9,75 milions d’euros en total; tot  i que juntament amb les aproximacions a la grossa i la pedrea, la xifra econòmica de premis ascendeix a 50 milions d’euros.

Malgrat que el premi ha tocat a 3/4 de 10 del matí, des de les 9 ja hi havia una colla de bruixes i bruixots animant l’ambient. El seu objectiu era el d’animar les més de tres desenes de periodistes que s’apropen cada any a l’expectativa de que Sort doni premis. No han faltat espectacles, ni música, ni confeti ni un castellet de fum de colors.

Des d’E2S volem felicitar de tot cor a La Bruixa d’Or per la seva constància en el dia a dia de l’administració i per als seus innovadors projectes de promoció.

Estem segurs que, gràcies a aquest treball de mesos, la màgia del sorteig hi ha passat un any més. Hi ha passat la SORT amb majúscula (la que es persegueix, la que es treballa), però també la sort amb minúscula, imprescindible en una diada com la que s’ha viscut avui al poble més afortunat del món.

Una resposta a “La sort de La Bruixa d’Or té xifra: 50 milions d’euros”

  1. IGNACIO ha dit:

    a mi tambien me toco… y subo en breves a sort otra vez!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Segueix-nos a LinkedIn