9 de setembre de 2010

Obre portes La Volta del Rector (Cardona), l’estrena d’E2S en el sector de la restauració

Avui obre portes La Volta del Rector, un restaurant al mig del casc antic de Cardona, la vila on va néixer i continua creixent E2S. Continua creixent, sense anar més lluny, amb un projecte com aquest, el primer en què hem dissenyat la totalitat d’elements gràfics d’un establiment de restauració.

Ho podeu comprovar vosaltres mateixos amb una passejada (si sou de Cardona) o un cop de cotxe. Ha estat una feina realment especial per a l’equip d’E2S, primer de tot en tractar-se de Cardona, però, més enllà d’això, perquè darrere d’aquest nou establiment hi ha una gran història que hem volgut reflectir amb la marca. La Volta del Rector és el nom de l’arcada medieval que connecta aquest immoble amb l’església parroquial de Sant Miquel, una de la major joia gòtica del Bisbat de Solsona. Es tracta d’una arcada sobre la qual hi reposa l’edifici de la rectoria, i per sota de la qual hi passen els vianants des de fa més de 700 anys.

Hem descobert una bona part de la història d’aquest edifici i dels seus propietaris, però us convidem a conèixer-la personalment. A nosaltres ens ha servit per fer un disseny modern amb aire medieval, amb una tipografia atrevida però que amb una reminiscència arcaica i fins i tot clerigal, i amb una arcada inacabada i contemporània. En la línia del local: la versió moderna d’un marc històric.

E2S ha dissenyat la marca, el logotip i totes les aplicacions gràfiques de l’establiment, des dels vinils de les vidrieres de l’entrada fins a les cartes. També ha creat el concepte d’El Celler del Rector, amb una gran selecció de vins que, a més de proveïr el restaurant, estarà obert al públic per a la venda directa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Segueix-nos a LinkedIn