26 d'octubre de 2010

E2S produeix el vídeo de Matribages i dissenya el seu material gràfic per a la fira europea IZB

E2S ha produït i realitzat un innovador vídeo corporatiu per a Matribages, que ha estat presentat en el marc de la fira europea més important de la indústria auxiliar d’automoció, la fira IZB de Wolfsburg (Alemanya), seu central de l’empresa Volskwagen. IZB ha estat una bona ocasió per exposar l’audiovisual, ja que es converteix en una eina útil de promoció i de presentació empresarial molt clara i atractiva per a possible clients i altres empreses del sector. En aquest ocasió, E2S també ha dissenyat els cartells informatius de l’estand de la fira per Matribages.

Matribages, fundada el 1987 i que es dedica al disseny i fabricació de matrisseria per a rodes d’automòbils, ha valorat molt positivament l’experiència a IZB, i espera obtenir un bon feedback dels contactes fets a la fira.

L’empresa bagenca actua com a soci tecnològic d’altres indústries, oferint solucions globals de disseny, desenvolupament, producció de matrius i útils d’alta qualitat per a la fabricació de rodes –discs i llantes- estampades en fred en xapa d’acer, com també motlles i eines per la indústria automobilística. L’empresa està especialitzada en el mercat de turismes, vehicles industrials i tot terrenys, buscant continuament la innovació tecnològica com a base de desenvolupament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Segueix-nos a LinkedIn