16 de novembre de 2010

En marxa la nova web turística de Cardona (obra d’E2S)

Visitar Cardona és fer història. Ho sabíeu? Cardona és una vila amb un gran patrimoni històric i monumental, i tot patrimoni exigeix un gran esforç de conservació. Per mantenir-lo i potenciar-lo, Cardona va decidir apostar pel turisme, i l’aposta no li va gens malament.

Cardona és el segon destí turístic de la comarca del Bages darrere del Monestir de Montserrat (inigualable) i, per això, la capital del Cardener juga molt bé totes les seves cartes. Amb la inauguració d’una nova web, els visitants de la vila ducal podran planejar-se absolutament tota l’estada a Cardona abans de posar-hi el peu. Al nou portal de la Fundació Cardona Històrica (dissenyat, conceptualitzat i programat per E2S) hi trobareu totes les informacions turístiques d’interès.

La web conté informació sobre la Fundació Cardona Històrica, institució dedicada a la preservació del patrimoni històric i monumental (el Castell, la Muntanya de Sal, el Casc Antic), però també, i sobretot, les informacions turístiques relacionades amb aquest mateix patrimoni: horaris, preus, calendaris. A més, en aquesta web hi trobem l’oferta d’hotels i  restaurants, cases de turisme rural, rutes d’interès i, fins i tot, tenim la possibilitat de realitzar la reserva d’entrades (i molt aviat la compra) per Internet.

Visiteu la web i jutgeu vosaltres mateixos. Acabareu visitant Cardona. Oi?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Segueix-nos a LinkedIn