28 de desembre de 2010

E2S, a la revista Emprendedores

Emprendedores, la revista líder de la premsa empresarial, destaca la creativitat d’E2S per ajudar els clients a presentar els seus projectes.

E2S. Un equipo creador de buenas historias. Així ens defineix Emprendedores. I aquesta és la nostra forma de treballar: explicar bones històries sigui quina sigui la seva naturalesa, finalitat, format i suport.

És per això que vam començar com a productora audiovisual i avui som una empresa de comunicació integrada, amb tots els professionals especialistes de cada procés integrats dins de la nostra estructura. Però Emprendedores ha volgut remarcar una de les línies de treball que ens ha donat millor resultat darrerament, adaptant-nos a un mercat que viu grans canvis. La situació d’incertesa provocada per la crisi internacional ha conduït a les empreses a engegar nous projectes (o reinventar-ne d’existents) a la recerca d’oportunitats de negoci, dins i fora de les pròpies fronteres. Però per convertir aquests projectes en realitat necessiten clients, socis, inversors o proveïdors. I aquí és on entra E2S.

Assessorem els nostres clients i els proposem la millor forma per presentar els seus projectes. Fins i tot els acompanyem a presentar-los, i en alguna ocasió hem portat una bona part de les negociacions. Aquest servei s’ha convertit en una faceta molt important dins de la nostra comunicació d’empresa, a la que hi hem afegit una gran dosi de relacions públiques perquè, de fet, forma part del nostre valor afegit. D’aquesta manera, analitzem la idea, dissenyem l’estratègia de comunicació més adient i treballem sobre el millor format, suport i procediment per presentar cada proposta. Si el que necessitem és un objecte, una instal·lació o una presentació interactiva en comptes d’un dossier, ens posem a fabricar el que faci falta. Si és un dossier, el material semblarà més aviat una revista o un llibre acabat de sortir d’impremta. Si es tracta d’un nou producte i no n’hi ha prou amb una simulació, farem el que sigui perquè la maqueta pràcticament no es distingeixi del que serà el l’article final.

En definitiva, es tracta de treballar la creativitat per sorprendre, i sobretot, per emocionar el receptor final (el propi client i, sobretot, a qui vol convèncer ell). E2S tampoc no espera amb els braços creuats. Si detectem una necessitat comunicativa sobre algun client potencial elaborem personalment la proposta per a presentar-l’hi. Com sempre, procurarem emocionar-lo.

Una resposta a “E2S, a la revista Emprendedores”

  1. erikaescudero ha dit:

    Molt bé això! 😉 També em tindreu per aqui ara!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Segueix-nos a LinkedIn