15 de desembre de 2010

Es posa en marxa la primera aliança de referència a Catalunya en el sector de la nanobiomedicina, BionanoMed Catalunya

E2S dissenya la imatge gràfica de BioNanoMed Catalunya, una nova aliança que aplega les entitats de Catalunya que treballen i investiguen entorn la nanobiomedicina, un dels sectors més potents de recerca a Catalunya i pioner a l’Estat.

BioNanoMed Catalunya ha estat impulsada per Biocat, l’organització que coordina, dinamitza i promou la biotecnologia, biomedicina i tecnologies mèdiques a Catalunya. Està formada per centres especialitzats, empreses, grups de recerca, universitats, hospitals i centres tecnològics; molts dels quals són autèntics referents internacionals en aquesta disciplina. BioNanoMed Catalunya vol unir el sector per enfortir-lo i convertir-lo en un marca catalana potent aquí i a l’estranger.

I en la creació d’aquesta aliança la feina que ha fet E2S ha estat dissenyar la imatge corporativa que representa l’aliança arreu del món. E2S ha creat el la marca i les aplicacions de la marca a diferents suports, com són les targetes, papereria i targetons. El proper pas serà la creació de la pàgina web d’aquesta xarxa, que s’ha de convertir en un espai fonamental per donar a conèixer què és la xarxa, qui en forma part, i què pot fer l’aliança per a les empreses o emprenedors d’aquest àmbit.

El web BionanoMed Catalunya serà l’espai de referència català i estatal dins del sector de la nanobiomedicina.

Una resposta a “Es posa en marxa la primera aliança de referència a Catalunya en el sector de la nanobiomedicina, BionanoMed Catalunya”

  1. Noemí ha dit:

    L’enhorabona per la feina. Em pregunto si hi haurà algun camp que se us resisteixi 😉

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Segueix-nos a LinkedIn