5 d'abril de 2011

“És possible tocar el cel” (Pagès Editors), nou llibre de la cardonina Hermentera Fàbrega coordinat i dissenyat per E2S

Ahir les màquines de Pagès Editors estaven imprimint És possible tocar el cel, el nou llibre de la cardonina Hermentera Fàbrega, una edició coordinada i dissenyada per E2S. El llibre està concebut com un diari: el del viatge interior que va fer l’autora durant un dels anys més transcendents de la seva vida: la malaltia i la mort de la seva mare. En aquesta etapa, Hermentera Fàbrega va donar el millor d’ella mateixa. El llibre és optimista i cada vers pren el seu lloc exacte per expressar amor i ganes de superació.

El format del llibre, a més, ens recorda justament aquest diari al qual ens referim (tapa dura i goma vertical) i conté un gran nombre d’il·lustracions de l’artista manresana Doris Jiménez (28m2), fetes expressament per a la publicació.

Regalar aquest llibre per Sant Jordi serà una mostra d’amor incondicional, perquè tots els poemes són intimistes, transparents i capaços de transmetre emocions positives. És possible tocar el cel és un llibre de consulta continuada, no es tracta de llegir-lo, sinó de rellegir-lo i tornar-lo a llegir; sempre trobarem un motiu per fer-hi una ullada.

La presentació del llibre serà el proper 21 d’abril a les 19.30h. a la Biblioteca Marc de Cardona.

La vida d’Hermentera Fàbrega i l’escriptura han avançat per camins paral.lels. Tot i haver-se relacionat sempre amb els números, primer treballant com a administrativa per a una empresa i després col·laborant amb l’empresa familiar, sempre ha mantingut la seva passió per escriure des de l’experiència d’una escriptora autodidacta que volia aproximar les reflexions i sensacions de l’ànima a la naturalesa humana. El fet d’haver-se dedicat amb plenitud a la seva família li ha donat una perspectiva de la vida que engloba totes les etapes: “és el que tinc, és el que puc donar”, resumeix l’autenticitat i senzillesa de la seva experiència.

2 respostes a ““És possible tocar el cel” (Pagès Editors), nou llibre de la cardonina Hermentera Fàbrega coordinat i dissenyat per E2S”

  1. Glòria ha dit:

    Enhorabona Armentera!!!!

    Aquest llibre, no faltarà en la meva biblioteca!!!!!

    Segur que serà un gran èxit per la seva tendresa, senzillesa i ple de bones energies!

    Petons!
    Glòria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Segueix-nos a LinkedIn