9 de maig de 2012

El Bages és un bon lloc des d’on créixer

El Bages: territori d’oportunitats empresarials. Sota aquest lema, E2S ha desenvolupat un ambiciós projecte de promoció de la comarca més central de Catalunya de cara a les empreses que busquen un lloc des d’on créixer. Per mitjà d’uns catàlegs promocionals, un audiovisual i un web que exerceix d’element central, el Consell Comarcal del Bages té avui una eina (esperem) eficaç per demostrar la gran oportunitat que pot representar operar des d’aquesta comarca.

Els principals avantatges del Bages radiquen en la qualitat d’un sòl industrial competitiu econòmica i infraestructuralment, la centralitat d’un territori que es troba al peu dels principals eixos viaris del país i una tradició industrial que ha convertit la comarca en un districte industrial de primer ordre. Aixi és: el Bages compta amb el punt mig entre l’especialització i la diversificació, amb una economia equilibrada, cenyida a aquella producció en què és més competitiva (metall, agroalimentació, energies renovables) i a una completíssima oferta de serveis (a empreses i particulars). La comunicació de la campanya (en tots els formats) també posa èmfasi en l’equilibri entre món urbà i medi rural que respira el Bages, amb una capital comercial i del coneixement com és Manresa i pobles i zones rurals de gran qualitat de vida.

En definitiva, aquesta campanya ha estat per a E2S quelcom semblant a reafirmar la nostra forma de pensar, la filosofia que defineix el nostre projecte des dels seus inicis i l’aposta pel territori de la que ens sentim absolutament orgullosos. De tot el que ens ha aportat la globalització, el més positiu és la capacitat de treballar des d’on sigui amb la vista posada al món. Per això no només volem posar en valor el territori per a aquells que s’hi vulguin instal·lar, sinó que hem de reconèixer la tasca de moltíssimes empreses d’èxit que, cada dia més, decideixen créixer internacionalment, però des del lloc on van néixer.

PER CONÈIXER MÉS INFORMACIÓ:

www.investinbages.cat

Notícies relacionades:

Notícies del Consell Comarcal del Bages

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Segueix-nos a LinkedIn