4 de juny de 2012

Dos dies excepcionals amb els avis de la residència de Solsona

En dues setmanes, E2S ha viscut dues trobades d’excepció a la residència d’avis de Solsona. La primera cita va servir per presentar el llibre de la cardonina Hermentera Fàbrega “És possible tocar el cel”, dissenyat i coordinat per nosaltres. En la segona ocasió, vam fer un passi privat del documental Emboscats (TV3), obra d’E2S Productora i estrenat al Canal 33 de Televisió de Catalunya el febrer passat.

Tant en una ocasió com en l’altra, vam fer ple en dos temes que toquen molt de prop al col·lectiu d’avis i als seus familiars. Per un costat, el llibre d’Hermentera Fàbrega és un recull de poemes que l’autora va escriure durant i després de la malaltia i mort de la seva mare; l’acte va consistir en una lectura musicada d’alguns fragments i en una conferència sobre la importància de tenir cura del cuidador. Per altra banda, el documental Emboscats tracta sobre un aspecte de la Guerra Civil espanyola mai tractat fins al moment: la història dels joves que es van amagar al bosc perquè no volien anar a lluitar. La majoria dels avis de la residència van viure aquell moment i van tenir coneixement i contacte amb emboscats, en una comarca, el Solsonès, on aquest fenomen va ser més important que a cap altre territori.

Més enllà de l’àmbit estrictament professional, E2S segueix una vocació social al voltant del territori, i l’organització gratuïta i desinteressada d’esdeveniments com els de la residència d’avis de Solsona aporten una gran satisfacció a tot el nostre equip.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Segueix-nos a LinkedIn