18 d'octubre de 2013

Un web per la transició cap a l’economia circular

home web EIG, by E2S
Imatge de la pàgina principal del nou web d’EIG, obra d’E2S.

Aquesta setmana hem tret del forn un web que ens fa sentir especialment orgullosos pel seu component de compromís: el nou portal d’Eco Intelligent Grouth (EIG), la consultoria especialitzada en facilitar (i fomentar) el canvi de model de les empreses cap a l’economia circular. Aquesta corrent socioeconòmica es basa en l’aprofitament total dels recursos físics utilitzats per a qualsevol procés productiu, tal com descriu la filosofia del Cradle to Cradle (C2C, “de bressol a bressol”).

Com és habitual a E2S, es tracta d’un web totalment gestionable, programat des de zero a partir d’un disseny únic i creat per E2S i generat sobre la plataforma wordpress, que en facilita la gestió del contingut (text i imatge) i el posicionament als cercadors. Hem treballat de costat amb el client per projectar un web que respongui al missatge i l’orientació que volia aconseguir EIG, i seguint l’assessorament d’E2S quant a comunicació estratègica corporativa.

Una vegada més, ens sentim orgullosos de participar en projectes que, com aquest, responen a una filosofia no només lligada al progrés econòmic, sinó també a la transformació de l’entorn d’una forma responsable i compromesa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Segueix-nos a LinkedIn