2 de novembre de 2013

Websalpunt.cat, el concurs de webs per a estudiants convocat per la Fundació puntCAT

websalpunt.cat E2S
Pàgina principal de websalpunt.cat, dissenyada per E2S.

E2S ha redissenyat la imatge gràfica del concurs websalpunt.cat, d’elaboració de llocs web per a alumnes d’ESO, batxillerat i cicles formatius impulsat per la Fundació puntCAT, i n’ha desenvolupat el nou web. Des d’aquí es poden dur a terme tots els passos per participar-hi: descarregar i llegir les bases, consultar exemples i recursos, i realitzar la inscripció.

Aquest nou web, està basat en la plataforma lliure WordPress però configurat i programat des de zero a partir del disseny aprovat per puntCAT, està dissenyat per veure’s de forma òptima des de qualsevol dispositiu (responsive web design). D’aquesta manera, amb una única versió cobrim totes les resolucions de pantalla, ja sigui d’ordinadors (portàtils o de sobretaula, amb qualsevol tipus de pantalla) o bé de mòbils o tauletes. Al voltant del 20% dels llocs web d’Internet utilitzen actualment la plataforma WordPress, que permet una gestió àgil i personalitzada del contingut.

La bona relació mútua amb aquest client, amb qui ens sentim molt alineats per la seva aportació a la cultura i la llengua catalana i la seva implicació amb el territori, ha fet que, a més, hagin convidat la nostra directora, Núria Sala, a formar part del jurat d’aquests premis. Una vegada més, hem d’agrair la confiança de la Fundació puntCAT i mostrar el nostre orgull per formar part del seu cercle.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Segueix-nos a LinkedIn