26 de Desembre de 2014

Jamón Experience, un centre d’interpretació del pernil al mig de la Rambla

Jamon Experience ve a ser un centre d’interpretació del pernil situat al cor de Barcelona, davant mateix del mercat de la Boqueria. Per mitjà d’un espectacular muntatge museogràfic i multimèdia, el visitant pot aprofundir en la cultura del pernil, des de la seva elaboració fins als secrets ramaders que hi ha al darrere.

E2S ha tingut l’oportunitat de participar amb Jamón Experience en el disseny de formats promocionals orientats a turistes, bàsicament per mitjà de cupons de descompte. Hem començat, d’aquesta manera, una col·laboració amb aquesta prometedora marca per mitjà de l’empresa de màrqueting turístic ALS, amb la qual col·laborem en altres interessants projectes.

JamonExperience_monolit1200x1200.indd

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada