E2S

La innovadora ruta Miravinya Penedès, un nou treball d’E2S que ja veu la llum

27 de juliol de 2016 - Publicat per

L’enoturisme del Penedès té un itinerari “alternatiu” per recórrer aquesta extraordinària regió vitivinícola. Es tracta de Miravinya, una innovadora ruta que posa en relleu el valor paisatgístic del Penedès com a instrument per entendre millor la geografia, la història, la natura i la cultura d’un territori en estret vincle amb la vinya i el vi. Conceptualitzada i realitzada per E2S sota l’encàrrec d’Enoturisme Penedès, la ruta està plantejada per seguir en vehicle privat i organitzada en una o dues jornades, amb el suport d’un aplicatiu mòbil que convida l’usuari a apropar-se fins a cada punt per tal d’ampliar la informació i tenir accés a un track d’àudio complementari.

Aquests dies, el nostre partner Geosilva (encarregat de la producció senyalística) està ja instal·lant tota la senyalització, des de les plaques de cada punt intermig fins als panells i diferents intervencions en els cinc miradors que capitanegen la ruta. De fet, els miradors Miravinya ja existien abans de l’inici del projecte, que ha servit per posar en valor aquests punts i crear nexes entre ells. Un bon exemple de la nostra aportació ha estat el mirador del Circell (Avinyonet del Penedès), on ja hi figura un fragment d’un poema de Miquel Martí i Pol resseguin el seu recorregut.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

« | »