E2S

Últims preparatius per al nou projecte sobre seguretat a Knauf Escúzar (Granada)

2 d'agost de 2016 - Publicat per

El nostre expert en programació, l'Eladi Sánchez, repassa el funcionament del dispositiu amb la Marta Ripollès (realitzadora).
El nostre expert en programació, l’Eladi Sánchez, repassa el funcionament del dispositiu amb la Marta Ripollès (realitzadora).

Ja ho tenim! En unes hores, la pantalla tàctil i el seu minimalista dispositiu marxaran cap a Escúzar (Granada), a la seu de la multinacional Knauf, per a la posada en marxa d’un nou projecte sobre seguretat en el treball. E2S ha produït el vídeo d’animació, en múltiples versions idiomàtiques, que hauran de visionar obligatòriament tots els transportistes que acudeixin a carregar materials a la factoria guixera.

Es tracta d’una extensió del projecte ja realitzat a la seu catalana de Knauf (Guixers), que cobreix la demanda de plaques de guix i altres derivats al nord de la península i al sud de França. L’audiovisual, amb un caràcter divulgatiu però volgudament divertit, repassa totes les mesures de seguretat que han de complir els transportistes i localitza les situacions a cada nau, de manera que no només les normatives sinó també els escenaris il·lustrats són els propis de cada punt.

Aquest matí, en comprovar que tot funcionava correctament, ha estat un gran moment. Ens sentim molt satisfets d’haver pogut treballar per a una empresa de l’envergadura de Knauf (amb més de 40.000 treballadors), però també amb el seu compromís per les bones pràctiques empresarials, la seguretat i la qualitat en el treball i el respecte per l’entorn.

Voleu veure en vídeo el moment de la comprovació? Cliqueu aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

« | »