E2S

E2S desenvolupa un nou posicionament turístic per al Pallars Jussà

23 de setembre de 2016 - Publicat per

El Pallars Jussà busca un revulsiu en el seu posicionament comunicatiu de la seva oferta turística, i E2S serà l’encarregada de desenvolupar-lo. Des de fa dues setmanes, el nostre equip treballa en el pla estratègic de comunicació turística de la comarca, un projecte liderat pel Consell Comarcal del Pallars Jussà en col·laboració amb els ajuntaments de la comarca i amb la implicació directe del sector privat.

En els propers tres mesos es desenvoluparà tot el procés estratègic, seguint el nostre mètode propi, que passarà per processos d’exploració profunda, enquesta, entrevistes i un exhaustiu mecanisme de posicionament comunicatiu. Un pla d’acció marcarà les directrius a seguir en matèria de comunicació i promoció, amb calendarització i assignació de responsabilitats, un document que quedarà completat amb un full de recomanacions dirigides als responsables del màrqueting turístic del Consell Comarcal i als propis agents privats.

Es tracta del segon treball que realitza E2S per a l’àrea de Turisme del Consell Comarcal del Pallars Jussà. El primer va ser un audiovisual promocional de la gastronomia pallaresa, un treball que s’incorporarà en breu a l’Epicentre, el complex d’interpretació turística de la comarca ubicat al centre de Tremp.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

« | »