25 d'Abril de 2017

Cardona inaugura la restitució de les pintures de Sant Vicenç i presenta el ‘making off’ produït per E2S

Les pintures de l’atri de la Col·legiata de Sant Vicenç de Cardona ja són una realitat. En la inauguració que ha tingut lloc aquest matí, s’ha presentat el “making off” produït per E2S sobre la restitució de les pintures dels anomenats “porxos pintats” que mostra el procés de creació i col·locació de les pintures.

Aquest projecte, impulsat per l’Agència Catalana del Patrimoni, ha estat una feina de més de 8 mesos que ha portat a terme l’empresa Arsus Papel aplicant una tècnica innovadora que permet fer una còpia mimètica de les pintures que es conserven al MNAC.

Això ha permès aportar un valor afegit a la visita a la Canònica i es complementa amb uns panells informatius i l’audiovisual realitzat per E2S. 

El Conseller de Cultura Santi Vila i l’Alcalde de Cardona han estat presents a la inauguració que s’ha dut a terme aquest matí. Els assistents han pogut visitar la Col·legiata i la seva cripta, veure l’audiovisual i l’espai 1714 on també es pot veure el documental i el maping del Setge de Cardona. L’acte ha finalitzat amb una visita a peu al centre de Cardona que ha acabat a l’Arxiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada