E2S

Collbaix presenta el seu innovador Singular d’Àmfora, dissenyat per E2S

25 de setembre de 2017 - Publicat per

Tornen els vins d’àmfora que ja feien grecs i romans fa més de dos mil anys, i Collbaix (Celler el Molí, Manresa) acaba de presentar un projecte cridat a convertir-se en un dels grans referents del gènere. La setmana passada va sortir oficialment al mercat Singular d’Àmfora (DO Pla de Bages), un blanc i un negre ecològics, de varietats locals i madurats exclusivament en àmfora de terrissa. A E2S hem tingut la fortuna de poder-hi aportar el nostre treball per mitjà del disseny i packaging d’aquest nou producte.

Davant d’una setantena de professionals del món de l’enologia, l’alimentació i la gastronomia, els responsables de Collbaix van fer provar per primera vegada el fruit d’aquest nou i innovador projecte. Es tracta d’un blanc 100% macabeu de vinyes centenàries i un negre a partir de sumoll i mandó (dues varietats de conreu ancestral al Bages). Les ampolles ja viatgen ara cap a les botigues i restaurants a l’espera d’una bona acollida, com mereix l’esforç amb què s’ha cuidat aquesta nova aventura del celler bagenc.

Una vegada més, ens sentim satisfets de la confiança que diposita amb nosaltres el Celler el Molí, l’únic al Bages que des del seu naixement només ha elaborat vins ecològics, en un clar compromís per la qualitat i l’estima per l’ofici.

  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

« | »