26 de Desembre de 2017

E2S torna a Kadá (Colòmbia) i presenta el nou web d’aquest moviment per a la millora social

La directora d’E2S, Núria Sala, durant la seva presentació a Kadá.

La directora d’E2S, Núria Sala, única integrant europea del moviment de millora social Kadá (amb seu a Colòmbia), va participar per segon any a la trobada anual que pretén aportar solucions per millorar socialment Colòmbia en el moment de profunda transformació que viu el país. En aquesta ocasió, E2S va presentar la identitat i el nou web de l’organització i diferents elements de marca que serviran per reforçar la comunicació de la iniciativa.

Aïllats en una finca de Sierra Morena, al departament de Risaralda, prop d’una cinquantena d’emprenedors, intel·lectuals, científics i artistes residents a diferents punts del continent americà van participar en ponències, debats i workshops al voltant de la transformació econòmica, social i personal de la societat a partir de cadascú. De la mateixa manera, els participants van intercanviar experiències en les seves respectives professions. De fet, E2S ja ha posat en marxa col·laboracions amb alguns dels emprenedors socials de la trobada, relacionats amb el món de l’art i la moda.

Alhora, l’experiència vol abordar la vessant espiritual de les relacions humanes i socials, i per això Kadá inclou en aquesta trobada sessions relacionades amb les emocions i amb la connexió holística entre participants, així com activitats de foment del lideratge.

El viatge a Colòmbia també va servir per començar a treballar en un projecte de promoció turística i gastronòmica en el qual E2S hi vol introduir alguns agents econòmics i socials catalans a la recerca de sinergies creuades. En els propers mesos en sentireu a parlar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada