24 d'Abril de 2018

Premis DRAC i el Mes Gastronòmic: una setmana amb sabor solsoní

La nostra directora, Núria Sala, davant del cotxe de campanya ‘conduït’ pel nostre responsable de desenvolupament, Eladi Sáncez. Els acompanyen les tècniques de turisme Esther Santaulària i Ester Sabata.

En tres dies, a E2S hem vist convertit a la realitat dues de les idees que portàvem temps ‘tramant’ al Solsonès, la comarca d’on prové gairebé la meitat del nostre equip (quatre dels nostres professionals!). D’una banda, aquest dissabte es va celebrar una edició molt especial dels Premis DRAC, organitzats per desena edició consecutiva per part d’Òmnium, i que en aquesta ocasió va omplir de bona literatura el centre de Solsona convertint en festival el que fins ara havia estat un certamen literari. A més, a les categories de poesia i relat curt s’hi va incorporar el curtmetratge. Gran decisió!

D’altra banda, el matí de la Diada de Sant Jordi va tenir lloc la presentació pública de la campanya “El mes gastronòmic”, que, sota el lema “Quin gust de comarca!”, ha unit un centenar d’agents turístics i de l’oci per dissenyar propostes i promocions especials durant tot el mes de maig. Aquestes propostes seran complementades amb gastronomia o activitats lligades a la producció agroalimentària de proximitat, aprofitant el potent posicionament rural i agroforestal de l’anomenada “comarca de les mil masies”.

Un moment d’un dels recitals de poesia dels Premis DRAC, en ple carrer Castell de la ciutat de Solsona.

Nosaltres encantats de mirar cap a les arrels (en tots els sentits) i contribuir amb el nostre ofici i el talent dels nostres professionals a posar en valor el territori. Que Catalunya és molt gran i, sobretot, molt rica. Rica en què? Aquesta és la qüestió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada