24 d'Agost de 2018

Arrenca el rodatge sobre els 425 anys del Bisbat de Solsona

E2S ha iniciat aquesta setmana una nova aventura audiovisual: un documental al voltant de la història del Bisbat de Solsona, que compleix 425 anys de la seva creació en un moment de renovació i vitalitat social. El popular actor Pep Cruz és el conductor d’aquesta obra, durant la qual visita diferents llocs i protagonistes de la història viva de la diòcesi més rural de Catalunya.

Aquesta setmana hem estat gravant seqüències a les comarques del Pla d’Urgell, la Segarra, el Bages, el Solsonès i el Berguedà. A partir de setembre, completarem el rodatge amb nous llocs i entrevistes a historiadors i estudiosos a diferents punts del país. Tot culminarà amb l’estrena del documental abans de finalitzar el 2018.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada