27 de gener de 2011

www.miriamponsa.com

Després del procès de disseny, maquetació i programació, Miriam Ponsa estrena web i ho fa amb novetats. E2S ha treballat de costat amb Miriam Ponsa i Enric Burgstaller perquè la web mantingui tota l’essència de la firma manresana.

A la nova web wwww.miriamponsa.com s’hi troba l’Imaginari de la dissenyadora: la joia més preuada. L’Imaginari recull totes les fonts d’inspiració de les col·leccions que s’han fet fins a dia d’avui i de les col·leccions futures; és a dir, l’Imaginari és la firma, la identitat de Miriam Ponsa. Us recomanem que us el mireu; és delicat, artesà, tàctil, emotiu, inspirador i està a l’abast de tothom. En un sol clic. Una sort. Miriam Ponsa el comparteix sense por, perquè en realitat la identitat de la l’Imaginari és la mirada que l’hi fa l’artista.

La web, però, té més novetats; com per exemple LaCita (a l’apartat de botigues), que dóna la possibilitat a l’usuari de realitzar les seves compres amb la companyia i l’assessorament de la pròpia Miriam Ponsa. El que s’ha de fer per aconseguir-ho és tan senzill com demanar cita (dia i hora). Evidentment aquesta és una oportunitat única: la dissenyadora segur que t’aconsella com ningú, perquè s’assegurarà que llueixis amb la roba de la marca.

I el bloc, i l’accés a xarxes socials, i la forma de mostrar les col·leccions… És tot nou,  però més que explicar-vos-ho, millor que ho visiteu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Segueix-nos a LinkedIn