11 de juliol de 2014

Ben fet! estableix vincles amb el seu projecte homòleg a la Bretanya francesa

Núria Sala E2S Ben fet PIMEC
Un moment de la reunió, a la seu de PIMEC a Barcelona. La directora d’E2S, Núria Sala, forma part del comitè impulsor dle projecte.

El projecte Ben fet!, que pretén impulsar la producció catalana i la internacionalització de les empreses començant pel consum intern, continua fent passos decisius. Mentre s’acaben de constituir les diferents comissions de treball, sota el paraigües de la patronal PIMEC, els membres de la comissió gestora agilitzen gestions i trobades perquè el projecte guanyi suports. Aquesta setmana, s’han trobat amb els impulsors de Produit en Bretagne, un projecte homòleg que s’impulsa des de fa dues dècades a la Bretanya francesa.

Núria Sala E2S PIMEC Bretanya Ben fet
Els impulsors dels dos projectes, després de la trobada a la seu de PIMEC a Barcelona. A la dreta, Núria Sala, directora d’E2S.

La directora d’E2S, Núria Sala, una de les impulsores de Ben fet! i directora de comunicació del projecte, ha estat present en aquesta trobada, que pretén establir llaços entre les dues marques. El mateix dia, el projecte Ben fet! va ser presentat oficialment durant els Premis Pimes, al Palau de Congressos de Catalunya (Barcelona), davant d’un gran nombre de personalitats com el President Artur Mas.

A banda de l’impuls del projecte per part de Núria Sala, E2S ha conceptualitzat l’estratègia de comunicació i la primera fase d’aquesta campanya, a més de fer-ne el disseny de la marca, el web i el vídeo promocional.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Segueix-nos a LinkedIn