19 de Juny de 2018

AntiMondays: el nou projecte internacional per connectar persones reivindicant el poder dels dilluns

Ahir va ser un dia històric a E2S: vam presentar el projecte AntiMondays, una iniciativa internacional que crea comunitat connectant persones amb l’excusa d’un sopar. Sempre és en dilluns amb la voluntat de reivindicar el poder del primer dia de la setmana. La primera edició va ser dedicada a parelles que comparteixen projecte professional, i va comptar amb la participació dels quatre cofundadors del projecte, els colombians residents a Silicon Valley Mario Chamorro i Laura Ordóñez i els propis socis d’E2S, Núria Sala i Dani Sala.

Els convidats van arribar de diferents punts de Catalunya i tenien en comú el fet de compartir projecte en parella, però poca cosa més: procedien de camps tan diferents com l’alimentació, el disseny de moda, les telecomunicacions, la indústria creativa, la gastronomia o la cosmètica, i la majoria no es coneixien. Aquest és l’esperit d’AntiMondays: connectar persones que puguin parlar des de la humanitat, de temes transversals que enriqueixin el discurs i alimentin el debat, a través d’unes pautes que introdueixen els amfitrions. Alhora, en cada ocasió hi ha una molt breu ponència, i en aquesta ocasió va girar al voltant de la felicitat i a càrrec d’un dels màxims experts mundials en la matèria, el propi Mario Chamorro (al mateix temps, director de Coursera a Iberoamèrica).

Va ser la primera experiència AntiMondays fora del continent americà, i amb l’estrena a E2S el projecte assoleix mitja dotzena de punts neuràlgics, juntament amb Silicon Valley, Los Angeles, Ciutat de Mèxic, Buenos Aires i Bogotà. En els propers mesos, es preveu replicar el model a diferents ciutats de la Unió Europea i expandir el projecte a la resta de continents. I, en aquest camí, E2S desenvoluparà les eines comunicatives i de gestió que han de permetre el creixement fins a convertir-se en una plataforma global.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Segueix-nos a LinkedIn