10 de gener de 2019

#003 Idea de la setmana: Retail experiencial amb molt sentit

Les botigues de retail es veuen abocades a oferir experiències cada vegada més creatives per atraure un client cada vegada més exigent. Quan el retail experiencial és útil i rellevant pren el màxim sentit i és memorable.

Com el que ha aconseguit Canada Goose, fabricant d’equipament per a temperatures extremes, amb la seva “cambra del fred”: un emprovador a -32ºC permet valorar la qualitat de la peça en condicions reals, facilita la decisió en compres que tenen un cost força elevat i amplia la temporada de venda en el període d’estiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Segueix-nos a LinkedIn