25 de gener de 2019

#004 Idea de la setmana: On et sents com a casa?

Més d’un terç de les persones ens dutxem diverses vegades a la setmana fora de casa. Una quarta part necessitem sortir de casa per trobar el nostre espai personal. Convidem els amics a sopar i acabem sopant fora. El propi concepte de llar, el racó d’intimitat en el que transcorre la nostra vida, evoluciona cap a una xarxa d’espais que sobrepassa les parets de l’habitatge.

un estudi d’IKEA analitza aquest fenomen i el que s’amaga al darrera del sentiment de “trobar-s’hi com a casa”, i conclou que aquest està format per una combinació de cinc necessitats emocionals: privacitat, seguretat, confort, propietat i pertinença. Allà on cobrim aquestes necessitats, en una combinació de pesos que és personal i única, sentirem que som a casa. I potser no és el nostre habitatge, sinó un barri, una residència, un hotel, un vehicle, un carrer o una ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Segueix-nos a LinkedIn