10 de juny de 2019

#012 Idea de la setmana: D’una fotografia al teu armari, en un clic

Tan fàcil com fer una foto o una captura de pantalla i introduir-la a l’aplicació. Així és StyleSnap, el darrer ‘invent’ d’Amazon, que funciona com Shazam, l’aplicació que reconeix les cançons que escoltes.

En aquest cas, identifica les peces de roba que li mostres i, amb un clic, et porta directament a la botiga d’Amazon on pots comprar un producte el més semblant possible. Més competència per a les aplicacions que permeten ‘robar’ el look de qui vulguis amb una simple fotografia i que et diuen en quina botiga propera pots comprar roba semblant, a preus molt variats. Tot gràcies a la intel·ligència artificial.

De moment, però, no n’hi ha cap que et digui si et queda bé de veritat. De moment.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Segueix-nos a LinkedIn