21 de Juny de 2019

7 aplicacions imprescindibles per a l’estiu

Amb l’arribada de l’estiu astronòmic volem apropar-vos les millors aplicacions mòbils per sobreviure a aquesta època de l’any o per facilitar-vos les vacances: des de quanta aigua heu de beure a aplicacions per llegir i una sorpresa final.

 

Hydro Coach – Bebe Agua

Per començar, una aplicació que us ajudarà a controlar l’aigua que esteu bevent. És important no deshidratar-nos per la calor i aquesta aplicació ens diu la quantitat d’aigua que necessitem i ens farà un recordatori de quan hem de tornar a veure. Disponible per a Android i aviat per a iOs.

 

Park4night

Si teniu clar que voleu anar de vacances amb autocaravana, furgoneta equipada o furgoneta normal, aquesta és la vostra aplicació. Us dirà on podeu aparcar, on trobareu paratges ideals per anar i on podeu trobar serveis útils. Disponible per a Android i iOs.

 

Gamping

Si sou més de càmping, però teniu problemes per trobar una parcel·la lliure, aquesta és la vostra aplicació. Amb ella podeu llogar un terreny, un jardí o una parcel·la a un particular i acampar-hi. Proveu-ho! Disponible per a Android.

 

Airbnb (Experiències)

Si el que us agrada és fer coses diferents, Airbnb us proposa viure ‘experiències’ a la vostra destinació de vacances: aprèn dels experts més interessants de cada ciutat. Fora de les activitats habituals, podeu passar-vos-ho bé fent joies, tallers de pasta, fotografies com si fóssiu professionals. Disponible per a Android i iOs.

 

Manga Plus

Un cop instal·lats al lloc d’estiueig, podeu seure en un lloc tranquil i començar a llegir… còmics i manga! Aquesta app us permet fer-ho amb versions oficials, legals i gratuïtes. Disponible per a Android i iOs.

 

Snapseed

Després de la lectura, podeu anar a passejar i fer unes quantes fotos que podràs retocar amb Snapseed, ara propietat de Google. És de les aplicacions que té més eines per retocar fotos. Disponible per a Android i iOs.

 

Forest

Per últim, una aplicació de mòbil… per passar del mòbil. Tan fàcil com plantar un arbre i marcar l’objectiu de quanta estona estaràs sense fer servir el mòbil. Si falles i deixes l’aplicació, l’arbre morirà. Quanta més estona estiguis sense fer-lo servir, més arbres plantaràs. A més, Forest col·labora amb “Trees for the Future”, una ONG que planta arbres en zones desforestades. Disponible per a Android i iOs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Segueix-nos a LinkedIn