5 de juliol de 2019

#014 Idea de la setmana: Sense plàstic

Posar-se les piles en matèria de medi ambient. Posar la creativitat al servei del planeta per reduir l’ús de plàstics, que tant de mal fan.  Aquest és l’objectiu de moltes empreses que busquen la manera de substituir-los o eliminar-los.

Una de les que ho ha aconseguit és Corona, la cervesera mexicana, que estrena un envàs per a deixar de fer servir el plàstic en el seu packaging. D’aquesta manera, diu adéu al plàstic en forma d’anella que mata tants i tants peixos.

Aquest nou disseny permet transportar packs de fins a 10 cerveses sense fer servir cap plàstic: la part superior i inferior de les llaunes té un enginyós mecanisme que permet apilar les llaunes, sense que caiguin, construint una mena de columna.

‘Fit pack’, com es coneix aquest disseny, neix per la necessitat de reduir la quantitat de plàstic utilitzada en la indústria de la beguda, pel seu impacte negatiu en el medi ambient.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Segueix-nos a LinkedIn