26 de Juliol de 2019

E2S, compromesa amb Manresa i amb la seva festa gran

E2S s’ha convertit en un dels patrocinadors de la Festa Major de Manresa d’enguany. Aquest divendres al migdia ha tingut lloc la presentació de la festa, a la plaça Valldaura de Manresa. Sergio García, en representació de l’equip d’E2S, ha assistit a l’acte, juntament amb la regidora de Cultura i Joventut de Manresa, Anna Crespo, el president de l’Associació Manresa de Festa, Joan Orriols, i representants d’altres empreses i entitats que també patrocinen la festa.

Donant suport a la festa més important de la capital del Bages, des d’E2S confirmem el nostre compromís amb la ciutat on ens vam establir el març del 2017 i donem suport als valors que es desprenen de la mateixa festa: la cultura, l’art, el gaudi i la implicació i la cohesió del teixit social, principis amb els quals ens sentim profundament identificats. Precisament, per il·lustrar aquesta simbiosi amb una ciutat on ens sentim estimats, hem creat, expressament per a la festa major, una imatge que fusiona el nom de ‘Manresa’ amb el nostre: ‘E2S’.

Amb aquest gest, des d’E2S agraïm també a la ciutat i als seus ciutadans l’acollida que ens han ofert, després que fa poc més de dos anys apostéssim per traslladar-nos a Manresa per fer continuar fent créixer el nostre projecte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Segueix-nos a LinkedIn