25 de Juliol de 2019

Expansión convida E2S a la seva vetllada empresarial anual

Els fundadors d’E2S, Núria Sala i Dani Sala, van participar en la trobada anual amb què el diari econòmic Expansión tanca cada curs: la Velada Empresarial que ve organitzant al Castell de Perelada, amb motiu de la qual convida representants del teixit econòmic i empresarial i personalitats dels àmbits polític, cultural i intel·lectual.

L’amfitrió no podia ser millor: el director adjunt del diari, l’empordanès Martí Saballs. Alhora, en la llista de convidats hi havia noms de gran reconeixement, des de l’Alt Representant de la Política Exterior Comunitària de la Unió Europea, Josep Borrell; fins al president del Banc Sabadell, Josep Oliu; passant per destacats empresaris i emprenedors, directius i altres figures destacades de la societat civil.

Els directors d’E2S amb l’emprenedor i president executiu de KAPS Management Group, Ramon Cabezas, amb qui col·labora E2S en un projecte que aviat veurà la llum.

La trobada va servir per posar en contacte els participants, conversar sobre qüestions d’interès per al món de l’empresa i, com a plat final, assistir a l’actuació del Cirque Éloize, inclòs en el cartell del Festival Castell de Perelada. Tot plegat va servir per tancar el curs 2018-19 i preparar la tornada a la feina després de les vacances; una forma molt agradable d’encarar el nou exercici amb energies renovades.

Òbviament, E2S va viure aquesta invitació com un enorme privilegi. A més de coincidir amb alguns clients i col·laboradors, vam gaudir de la cita, de l’espectacle i del bon tracte rebut pels organitzadors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Segueix-nos a LinkedIn