24 de Març de 2020

Centres forestals catalans i francesos promouen els oficis forestals amb una sèrie de reportatges produïda per E2S

Posar en valor els oficis del bosc i promoure la formació professional i continuada en aquest sector. Aquesta és la missió de la sèrie “Forestales” (en la versió castellana) o “Forestiers” (en la versió francesa), un projecte produït per E2S Creativa que aquesta setmana han llançat els seus promotors i impulsors: Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC) i Centre Forestier de la Región Provence-Alpes-Côte d’Azur, juntament amb els seus socis Centre de Formation Professionnelle et de Formation Agrcole Ariège-Comminges, Office National des Forêts, Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, i Escola Agrària Forestal de Santa Coloma de Farners. Podeu veure el tràiler de la sèrie AQUÍ.

Al llarg dels set capítols d’aquesta sèrie de contingut bilingüe, es van presentant diferents protagonistes, d’especialitats i amb històries diverses que els han portat a realitzar-se com a professionals forestals. En aquest recorregut, que transcorre a una banda i l’altra dels Pirineus, la sèrie procura posar en valor la importància de tecnificar, professionalitzar i intensificar la formació en aquest sector. Al mateix temps, els diferents reportatges posen de manifest la importància d’aquesta activitat per a l’entorn i el seu paisatge, així com el futur d’aquest ofici i les fronteres que obre especialitzar-s’hi.

Per a E2S, l’experiència ha significat un gran aprofundiment en aquest món tan desconegut per a la majoria i alhora tan apassionant un cop es descobreix. Sense cap dubte, ha estat un viatge inoblidable que també ens ha portat a apreciar una feina que no es veu i que, en la seva absència, passaria una factura impagable al nostre territori.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Segueix-nos a LinkedIn