21 d'abril de 2020

Un Sant Jordi diferent: E2S munta el videoclip de la cançó solidària que aglutina 25 artistes en confinament

És el videoclip del moment a les xarxes socials. I l’ha muntat E2S en 48 hores, que és el temps transcorregut des que es va gestar la idea fins que s’ha llançat oficialment. Des del confinament, el cantant Salva Racero va composar aquest tema amb el suport del productor musical Xasqui Ten i la lletrista Lídia Coll, van llançar la proposta de col·laboració a diferents artistes de primera línia en el panorma musical català i la resposta va ser massiva: una vintena de cantants, a més de mitja dotzena de músics, s’han sumat a la gravació de la cançó “Un Sant Jordi diferent“.

El tema musical pretén llançar un missatge d’optimisme sense defugir el drama que vivim arran de la crisi del coronavirus. Però vol ser un cant d’esperança a les portes d’una Diada de Sant Jordi absolutament atípica, sense roses al carrer ni parades de llibres. Òbviament, ni la gravació, ni la producció musical ni el muntatge del videoclip s’han dut a terme de forma convencional, sinó que s’han fet en total confinament; per no parlar del rodatge, que l’ha fet cadascú amb els seus propis mitjans. El videoclip també ha volgut deixar constància d’aquestes circumstàncies, fins i tot incorporant alguna escena familiar.

Per a E2S, que ha dut a terme aquest treball de forma totalment altruista com la resta d’artistes i tècnics, aquesta ha estat una experiència extraordinàriament gratificant. Convidem tothom a contagiar-se de la bona energia que transmet i a passar amb felicitat, dins del confinament, “Un Sant Jordi diferent“.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Segueix-nos a LinkedIn