30 de novembre de 2021

TV3 estrena CTRL “a l’estil Netflix”

Simultàniament amb l’emissió del primer capítol al 33, tota el contingut del primer programa sobre cultura digital quedarà disponible en la seva totalitat a TV3 a la Carta, dins de la seva aposta “digital first”.

CTRL és molt més que un programa de televisió. D’entrada, per temàtica: per primera vegada, la televisió aborda de quina forma les eines digitals han revolucionat tant la creació com el consum de cultura digital; i, d’altra banda, per l’acompanyament ‘online’ de l’audiència, ja sigui a través dels continguts addicionals que s’aniran publicant a tv3.cat/ctrl, o bé amb les publicacions diàries a l’Instagram del programa.
El 6 de desembre, el canal 33 estrena el que serà el primer programa de televisió que aborda de quina forma les eines tecnològiques de l’era digital han transformat completament el panorama de creació artística i cultural, així com n’ha potenciat les possibilitats de consum.

Fruit de la primera crida conjunta entre la CCMA i l’ICEC, el programa recorre Catalunya per conèixer els nous creadors i creadores digitals, així com experiències de consum en les quals prenen part des d’experts fins a personalitats d’àmbits molt diversos.

Es tracta d’un documagazín que recorre Catalunya per conèixer els nous creadors i creadores d’aquest nou paradigma cultural i, alhora, descobreix noves formes de gaudir de la cultura lluny de la convencionalitat. CTRL ha comptat amb la complicitat de cares conegudes com l’actor Josep Maria Pou i les actrius Aina Clotet i Mercè Martínez, la xef Carme Ruscalleda, els músics Lildami i Natxo Tarrés, el presentador radiofònic Quim Morales i la periodista experta en videojocs Gina Tost. Elles i ells ens acompanyen amb la descoberta sota la continuïtat d’una de les veus més conegudes del país: la de la presentadora radiofònica i televisiva Elisenda Carod, que també treu el cap a les xarxes socials.

Produït per E2S Contents, CTRL és el primer projecte televisiu focalitzat en la revolució de les eines digitals en l’àmbit de l’art i la cultura digital.

Dirigit per Núria Sala i Dani Sala, amb Jordi Ferrerons com a productor executiu i Jordi Cabané a la realització, CTRL és obra de la productora manresana E2S Contents, resultat de la primera crida conjunta convocada per la CCMA i l’ICEC. Es tracta d’una sèrie formada per set capítols temàtics, que toquen les principals disciplines culturals, des de la música fins a les belles arts, passant pels àmbits de l’escena, la literatura, l’exhibició, o la nova generació de visualistes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Segueix-nos a LinkedIn