30 de juliol de 2022

Edgers: el nou lideratge, en un documental

 

Quin és l’ADN del nou lideratge? Com seran les persones que hauran d’estar al capdavant de les organitzacions en les properes dècades? Hauran d’anar realment al davant? Són preguntes que sorgeixen a través del projecte Edgers, impulsat per Institute of Next i Multiplica (Alfons Cornella, David Boronat) i que arrenca amb un documental produït per E2S Contents.

El documental ja té teaser (el podeu veure en aquesta entrada) i es posa en marxa el mes de setembre en un viatge que ens portarà per diferents ciutats d’Europa i Amèrica a la recerca del retrat robot del nou i la nova líder. El projecte, que evolucionarà cap a un projecte transformador a dins de les organitzacions, també té web: weareedgers.com.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Segueix-nos a LinkedIn