14 de Gener de 2019

Inauguració de l’Espai Natura al Miracle, dissenyat per E2S

Aquest cap de setmana s’ha inaugurat l’Espai Natura al Miracle, un santuari inclòs dins del Pla d’Espais d’Interès Natural (PEIN).

E2S ha dirigit el disseny dels espais i la il·lustració la mascota d’aquest projecte de Geosilva: un petit centre d’interpretació situat a Riner (Solsonès) i que compta amb tres sales expositives. Una dedicada als Espais Naturals Protegits del Solsonès, una altra de la flora i fauna dels hàbitats que van des del nord fins al sud del Solsonès, i una darrera dedicada al col·leccionista Florenci Codina, sobre el coneixement del medi natural a Riner i al Solsonès i la col·lecció de 700 coleòpters cedida per la seva família.

L’Espai Natura és un altre al·licient per visitar el santuari del Miracle. Al mateix edifici es pot gaudir de l’Espai Barroc, el projecte que pretén descobrir el patrimoni historicoartístic barroc de la comarca. L’equip d’E2S es va encarregar de la museografia, el disseny i la producció audiovisual d’aquest epicentre del Solsonès Barroc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Segueix-nos a LinkedIn