29 de maig de 2019

#011 Idea de la setmana: Tecnologia contra el maldecap de la protecció de dades

La regulació cada vegada més estricta, fins i tot amenaçadora, de les lleis de protecció de dades, així com els canvis i l’aplicació de jurisprudència que pateixen aquestes normatives, generen autèntics maldecaps als que realment “se la juguen” amb els textos legals dels seus webs, e-commerce, formularis de contacte i fulles de contractació de serveis.

Davant de la incertesa, ja hi ha qui ha pensat com la tecnologia ens pot ajudar per no tenir mai cap escletxa legal al nostre web. Un equip de juristes de Huelva ha creat LexBlogger i ja tenen clients de tot el món, amb la complexitat de normatives internacionals que això comporta. És una plataforma amb la que garanteixen que els webs subscrits sempre tenen els textos legals actualitzats a cada canvi normatiu.

Si canvia la Llei, immediatament els textos legals del web canvien. I, si hi ha qualsevol error, el servei inclou una assegurança que cobreix qualsevol demanda legal. Per alguna cosa hi ha un equip de juristes al darrere.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Segueix-nos a LinkedIn