23 de setembre de 2020

E2S produirà el nou programa sobre cultura digital de TV3

E2S Contents, la productora de continguts audiovisuals d’E2S, produirà CTRL, el primer programa de televisió centrat exclusivament en la vessant digital de la cultura. TV3 i l’ICEC van fer públiques ahir les tres propostes escollides (entre una cinquantena) en una convocatòria extraordinària per difondre i fomentar la cultura. Entre les escollides hi ha CTRL, un projecte que persegueix la descoberta d’iniciatives culturals innovadores i de les històries dels seus pioners i pioneres.

En informàtica, quan premem CTRL multipliquem l’acció de moltes altres tecles. CTRL està plantejat com el programa que prem conjuntament les tecles “cultura” i “tecnologia” per fer arribar al gran públic les infinites possibilitats d’aquesta combinació en la creació i el consum culturals. Al mateix temps, CTRL vol conèixer les noves experiències (i les seves històries més intenses) en consum digital de la cultura.

Amb el periodista Jordi Ferrerons com a productor executiu i impulsor del projecte, la direcció del programa anirà a càrrec del tàndem entre els també directors d’E2S, Núria Sala i Dani Sala. Jordi Cabané en serà el realitzador, mentre que Sergio García n’assumirà la direcció d’art.

Obres de teatre interactives, videojocs artístics, bandes de música que no s’han trobat mai, pel·lícules que l’espectador crea, exposicions en realitat virtual, mappings de reconstrucció històrica, territoris museïtzats amb realitat augmentada, bancs de transmissió oral al núvol, instal·lacions sonores invisibles, escultures impreses, hologrames adaptatius, pintura de llum, composició musical amb intel·ligència artificial, robots guionistes de ficció, gastronomia en remot, espectacles en ubiqüitat. Són exemples del que podrem veure a TV3, en un programa setmanal que preveu que vegi la llum durant el 2021.

Una resposta a “E2S produirà el nou programa sobre cultura digital de TV3”

  1. Magda Moreno ha dit:

    Moltes felicitats pel projecte!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Segueix-nos a LinkedIn