3 de desembre de 2021

CTRL, el programa de la revolució de les eines digitals en l’art i la cultura. #038 història de la setmana

Una crida, una idea. Així va començar a gestar-se el que a partir de dilluns ja serà el primer programa televisiu focalitzat en la revolució de les eines digitals en l’àmbit de l’art i la cultura digital. Un projecte trencador i innovador que recorre Catalunya per conèixer els nous creadors i creadores digitals, així com experiències de consum en les quals prenent part des d’experts fins a personalitats d’àmbits molt diversos. Un documagazín ideat, creat i produït per E2S Contents.

La CCMA i l’ICEC tenien l’objectiu de potenciar i donar valor la cultura, i més en un context de pandèmia com el que hem estat vivint.  Per això van fer una crida en la qual E2S va veure una oportunitat per afegir valor mitjançant la seva expertesa en un sector com el de les tecnologies digitals, que es troben en nou paradigma creat per la COVID-19. D’aquesta combinació, entre tecnologia digital i cultura, va sorgir CTRL per explicar com les eines digitals han revolucionat el consum i la creació cultural i artística en tot el seu espectre, des de belles arts, literatura, exhibició o música.

CTRL, un programa innovador amb esperit online

Però CTRL no neix només amb una temàtica innovadora, sinó també en un format i acompanyament online de l’audiència, totalment en concordança amb l’ànima del programa. Com? Mitjançant continguts addicionals que s’aniran publicant a tv3.cat/ctrl o amb les publicacions diàries a l’Instagram del programa on trobareu diverses sorpreses i podeu seguir aquí.

Si vols descobrir molt més sobre la cultura i la tecnologia digital, com es combinen i es potencien, no et perdis el primer capítol aquest dilluns 6 de desembre al Canal 33. CTRL recorrerà Catalunya per conèixer els nous creadors i creadores d’aquest paradigma cultural i ho farà amb la complicitat de cares conegudes com Josep Maria Pou, Aina Clotet, Mercè Ramírez, Carme Ruscalleda, Lildami, Natxo Tarrés, Quim Morales o Gina Tost.

Un projecte amb tot l’amor, la passió i les ganes d’E2S Contents per mostrar com les eines digitals han revolucionat el consum i la creació en l’àmbit cultural i artístic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Segueix-nos a LinkedIn