13 de maig de 2022

Les neules solidàries d’El Pot Petit, dissenyades per E2S, ajuden a lluitar contra el càncer infantil

Nadal 2021, el segon celebrat amb pandèmia, també serà recordat com el de l’estrena de les neules d’El Pot Petit: un projecte deliciós i solidari en que a E2S Creativa hem col·laborat fent el disseny del pot, a més de l’acompanyament estratègic i comunicatiu. En la seva primera edició, ha recaptat 4.500 euros que es destinen a ajudar en la lluita contra el càncer infantil.

En aquesta primera edició, les neules solidàries de Sant Tirs es destinen l’AFANOC, l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya, una entitat amb més de trenta anys de trajectòria que acompanya les famílies d’Infants i adolescents amb càncer des del moment del diagnòstic i al llarg de tot el procés de la malaltia.

“A E2S, cada any col·laborem amb una causa o projecte”, explica Núria Sala, directora d’E2S, “però aquest ens ha enamorat i tenim ganes de fer-lo créixer per contribuir a un projecte que ens fa emocionar cada vegada que ens l’expliquem”.

“Estic molt content i molt emocionat perquè aquesta primera edició ha funcionat molt bé. No sabíem quin nivell d’èxit podríem tenir i poder entregar aquest xec és una satisfacció”, assegura Quim Romeu, propietari de Neules Sant Tirs, que ja pensa en la segona edició: “El projecte tindrà continuïtat, continuarem treballant per ajudar els infants. I en la pròxima edició treballarem per poder ser encara més solidaris, començant a vendre les neules d’El Pot Petit abans i amb més punts de venda i més disponibilitat”.

“Les aportacions són fonamentals per sostenir un projecte de tant d’impacte com el d’AFANOC. I ho han estat encara més durant una pandèmia, que no ha aturat el suport a les famílies afectades”, destaca Maite Golmayo, responsable de Comunicació i Relaciones Externas d’AFANOC.

“El Pot Petit va néixer amb la intenció de crear moments de retrobaments i experiències familiars úniques. I poder col·laborar amb una iniciativa com aquesta encara dona més sentit a la nostra feina”, declaren els integrants d’El Pot Petit.

Les Neules d’El Pot Petit és un projecte que uneix l’imaginari màgic d’El Pot Petit amb el producte llaminer de Neules Sant Tirs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Segueix-nos a LinkedIn