16 de maig de 2022

Viladecans torna a comptar amb E2S per a la comunicació de la Fira de Sant Isidre en la celebració dels seus 50 anys

Per tercer any (i amb el parèntesi de la pandèmia), E2S va assumir la comunicació de la Fira de Sant Isidre de Viladecans, una de les mostres multisectorials de referència a l’àrea metropolitana de Barcelona. L’edició que va tancar ahir, 15 de maig, va significar el retorn a la presencialitat total, amb dos centenars d’expositors i desenes de milers de visitants.

A banda de tota la imatge i els suports gràfics, E2S va elaborar els continguts, va liderar la campanya publicitària i va cobrir la informació de la fira per mitjà de les xarxes socials.

Un equip d’E2S també es va desplaçar a Viladecans per gestionar el punt d’informació de l’esdeveniment, gestionar la megafonia i presentar en directe la desfilada de moda amb què culmina cada jornada de fira.

Una vegada més, hem de mostrar el nostre agraïment a l’Ajuntament de Viladecans i a totes les entitats col·laboradores de la fira, des del gruix de la Mostra d’Entitats (que arribava a la vintena edició) fins a la Cooperativa Agrícola de Viladecans (precursora de la fira) i el Gremi d’Hostaleria i la Xarxa Comercial de la ciutat.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Segueix-nos a LinkedIn